Outlook 2016

Outlook 2016 is een flexibele e-mailcliënt met alle features die u nodig heeft om altijd up-to-date te blijven. Stuur e-mailberichten, houd agenda’s bij en beheer contactpersonen met Outlook 2016 voor Windows. Binnen Outlook 2016 kunt u profiteren van talloze nieuwe functionaliteiten:

Sneller e-mails ontvangen en versturen

Push-email ondersteuning werd al gebruikt door andere (mobiele) e-mailcliënten en is een nieuwe feature in Outlook 2016. Hierdoor ontvangt u binnenkomende berichten nog sneller en mist u minder e-mails met prioriteit. Verder is de ‘Quick Message Preview’ toegevoegd. Deze functionaliteit toont de eerste zin van een e-mail in het mailoverzicht, zodat u snel weet of u de mail wel of niet hoeft te openen. Groepeer verder eenvoudig uw berichten om beter overzicht te houden.

MS Outlook 2016 is het centrale management interface in uw professionele of persoonlijke leven. U kunt gemakkelijk en snel afspraken plannen, belangrijke contactgegevens toevoegen of een uitgebreide takenlijst opstellen en bijhouden. Dagelijks ontvangt u automatisch een herinnering voor belangrijke taken die gedaan moeten worden. U kunt Outlook 16 ook synchroniseren tussen meerdere apparaten, zodat u altijd beschikbaar bent. Dit kan bijvoorbeeld op een smartphone en u ontvangt zo automatisch dezelfde informatie als op uw computer.

Tegelijkertijd is Microsoft Outlook 2016 een programma dat de afhandeling van e-mails duidelijk vergemakkelijkt. Uitgebreide filter en zoekfuncties zorgen dat u in een korte tijd naar belangrijke e-mails kunt zoeken en door uw mails kunt bladeren. Concepten opslaan en bekijken met bijlagen in de preview-functie, zonder het bestand te downloaden. Wanneer u een nieuwe e-mail ontvangt, krijgt u via MS Outlook 2016 direct een bericht waarop uw kunt reageren.